HomeHL-9Αίθριος ο καιρός στην Κρήτη μέχρι και το τέλος της βδομάδας

Αίθριος ο καιρός στην Κρήτη μέχρι και το τέλος της βδομάδας

Η πρόγνωση του καιρού από τον Μιχάλη Καρακατσάνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα διατηρηθεί γενικά αίθριος ο καιρός στο νησί μας με την θερμοκρασία μάλιστα να ανεβαίνει σε σχεδόν καλοκαιρινά επίπεδα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Μιχάλη Καρακατσάνη.

Πιό αναλυτικά:

Η Τετάρτη 11/4 και η Πέμπτη 12/4 θα κυλήσουν με τοπική συννεφιά τις πρωινές και απογευματινές ώρες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Ανέμους ασθενείς απο ΝΑ διευθύνσεις 2-4 μποφόρ και θερμοκρασία σε συνεχή μικρή άνοδο να αγγίζει μάλιστα την Πέμπτη 12/4 τους 31 με 33 βαθμούς στα κεντρικά του Νομού Ρεθύμνου, και τα νότια τμήματα του νησιού μας.

Την Παρασκευή 13/4 αλλά και το Σάββατο 14/4 προβλέπεται να συνεχιστεί ο ζεστός και γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν πάντα απο ΝΝΑ διευθύνσεις έως 4 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Για την Πέμπτη 12/4 και κυρίως για τα Δυτικά τμήματα του νησιού μας (Νομό Χανίων αλλά και τα δυτικότερα τμήματα του Νομού Ρεθύμνου), οι μετεωρολογικές συνθήκες θα επιτρέψουν την μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση