HomeHL-SportsΓέμισαν μπαταρίες και επιστρέφουν οι παίκτες του ΟΦΗ

Γέμισαν μπαταρίες και επιστρέφουν οι παίκτες του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά το πενθήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επιστρέφουν την Τρίτη του Πάσχα  στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής  με τη Δόξα Δράμας.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, στο πενθήμερο ξεκούρασης που είχαν, γέμισαν τις μπαταρίες τους και πέρασαν το Πάσχα, με τις οικογένειες τους, έχοντας καλή ψυχολογία από την μεγάλη νίκη επί του Αρη (2-0), αλλά και την πορεία της ομάδας στο τελευταίο διάστημα (12 σερί νίκες), που έχει φέρει τον ΟΦΗ στην πρώτη θέση και κοντά στο στόχο της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκ.

Με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη, στις 5μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την προσεχή αναμέτρηση με τη Δόξα, στην οποία ο στόχος είναι να συνεχιστεί το σερί των 12 σερί νικών και να κάνει ο ΟΦΗ ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς το στόχο.

Να σημειωθεί, ότι με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Σέρτζιο Λεάλ, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Αρη, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, καθώς αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό και με τον Παναιγιάλειο.

Από την Τρίτη το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα δεί την κατάσταση των Παπαστεριανού, Κοιλιάρα, Μονιάκη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, για το ποιοί εξ αυτών, μπορεί να είναι στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου, στο προσεχές παιχνίδι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση