HomeΚΟΣΜΟΣΣταμάτησε η καρδιά του και τον επανέφεραν έπειτα από 18 ώρες

Σταμάτησε η καρδιά του και τον επανέφεραν έπειτα από 18 ώρες

Στην Γαλλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 53χρονο άνδρα σημειώθηκε στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Σύμφωνα με τη Daily Mail, στις 12 Μαρτίου, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε ενώ επέστρεφε από το σπίτι του αδελφού του στο Béziers.

Έχοντας πολύ ώρα να δώσει σημάδια ζωής, οι οικείοι του ανησύχησαν, τον αναζήτησαν και τελικά τον εντόπισαν πεσμένο στο έδαφος κοντά σε ένα ποτάμι. Οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα όργανά του είχαν διατηρηθεί χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες που υπήρχαν στην περιοχή. Για περίπου τέσσερις ώρες του έκαναν μασάζ στην περιοχή της καρδιάς και στη συνέχεια τον έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη καρδιάς και πνεύμονα.

Όταν η θερμοκρασία του σώματος τους ανέβηκε οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιά του, κάτι που έγινε με επιτυχία.

Ο 53χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται και έχει αναπνευστική υποστήριξη. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου σε δήλωση του ανέφερε ότι ο άνδρας πρόκειται να αναρρώσει πλήρως.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση