Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Κίτρινη Αποστολή, έφερε σε πέρας μία από τις σημαντικότερες δράσεις της χρονιάς. Με την καταλυτική συνδρομή των εθελοντών κατάφερε να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα αγαθά που θα δημιουργήσουν εορταστικό κλίμα, ενόψει του Πάσχα, στα σπίτια πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά, λαμπάδες για όλους, κρέας, τσουρέκια και άλλα γλυκίσματα συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο μιας αξιόλογης εκστρατείας που ξεκίνησε περίπου 20 ημέρες πριν από το Πάσχα, ώστε οι οικογένειες που φροντίζει η Κίτρινη Αποστολή να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια το Πάσχα.

Ο Δημήτρης Αποστολάκης, ως επικεφαλής της δράσης με ανάρτησή του στον λογαριασμό της ομάδας εθελοντών στο facebook επισήμανε τα εξής:

«Ένα μεγάλο Respect σε νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια επιχειρήσεις, εφορία, κλπ. για τη πολύτιμη βοήθεια τους!!

Ένα μεγάλο Respect σε όλους τους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα ώστε οι συνάνθρωποι τους να περάσουν Πάσχα όπως αρμόζει σε όλους!!

Ένα μεγάλο Respect στο Γιώργο που μάζευε πόντους από φούρνο του Ηρακλείου ένα ολόκληρο χρόνο ( 300€) και τα εξαργύρωσε σε τσουρέκια!!

kitrinh-apostolh2

Ένα μεγάλο Respect στον Ηλία που σταθερά εδώ και χρόνια ψωνίζει 400€ κρέας!!

Ένα μεγάλο Respect σε αυτούς που για το χαμό των δικών τους ανθρώπων πρόσφεραν δωροεπιταγες και τσουρέκια!!

Ένα μεγάλο Respect σε όλους εσάς που μέχρι και την τελευταία στιγμή και ενώ ήταν σε εξέλιξη η δράση μας, έφερναν τρόφιμα, κρέας, λάδι και λαμπάδες!!

Ένα μεγάλο Respect σε αυτούς τους ανθρώπους που σου έλεγαν το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά τους, είτε με ένα βλέμμα!!!

kitrinh-apostolh3

Ένα μεγάλο Respect στα παιδιά που με το χαμόγελο, τον αυθορμητισμό τους και τα νάζια τους…μας ξετρελαναν!!

Και τέλος ένα μεγάλο Respect σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την Κίτρινη Αποστολή και όλες αυτές τις μέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να μην λείψει τίποτα σε εκαντοντάδες οικογένειες της πόλης μας!!!

Με εκτίμηση Κίτρινη Αποστολή ( Γιατί θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο) !!!

Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους!!!!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση