HomeΕΛΛΑΔΑΒρούτσης: Πρόθεση της κυβέρνησης να δραπετεύσει το φθινόπωρο με εκλογές

Βρούτσης: Πρόθεση της κυβέρνησης να δραπετεύσει το φθινόπωρο με εκλογές

Πώς σχολίασε τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές, εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

«Όλες οι ενέργειες και οι δηλώσεις της κυβέρνησης προδίδουν άγχος, αλλά και την πρόθεσή της να δραπετεύσει το φθινόπωρο με εκλογές, σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί», υπογράμμισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real news»..

Ο κ. Βρούτσης συμπλήρωσε ότι «τα μέτρα που έρχονται (προσωπική διαφορά και αφορολόγητο συνδυαστικά) θα επιφέρουν απώλεια μίας έως τριών συντάξεων για όλους τους συνταξιούχους, καθώς και ενός μισθού για όλους τους εργαζόμενους» και εκτίμησε ότι το υπουργείο Εργασίας σκόπιμα δημιουργεί «μαύρες τρύπες», «που υπονομεύουν το μέλλον του ασφαλιστικού και ναρκοθετούν με ελλείμματα την επόμενη κυβέρνηση».

Εξάλλου, ο κ. Βρούτσης σχολίασε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα «δείχνουν ανευθυνότητα και επιπολαιότητα» και τόνισε ότι «επιβάλλεται εθνική ομοψυχία πρώτα και πάνω από όλα», κάτι που η κυβέρνηση, όπως είπε, «υπονομεύει συστηματικά με την τακτική που ακολουθεί».

Τέλος, ερωτώμενος σχετικά με τα κρούσματα εγκληματικότητας, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι «η χώρα μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι ανομίας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «φέρει ακέραια την ευθύνη», επιρρίπτοντάς της παράλληλα ευθύνες για το ότι «προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βία και την εγκληματικότητα ως αυτονόητα συστατικά στοιχεία της καθημερινότητας».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση