HomeHL-WorldΟ Τραμπ ετοιμάζεται να καταθέσει για το Russiagate

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταθέσει για το Russiagate

Ενώπιον του ειδικού εισαγελέα Μιούλερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας για μια ενδεχόμενη κατάθεσή του ενώπιον του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την καταγγελλόμενη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές.

Οι προετοιμασίες είναι ανεπίσημες, σύντομες και συνίστανται στην εξέταση των θεμάτων που αναμένεται να εγείρει ο Μιούλερ, ανέφερε το CNN επικαλούμενο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, τον οποίο δεν κατονόμασε.

Οι δικηγόροι του Τραμπ απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο ερωτηθέντες για την πληροφορία αυτή, συμπλήρωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Μιούλερ ερευνά την ενδεχόμενη αθέμιτη σύμπραξη των συνεργατών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2016 στις ΗΠΑ, στις οποίες οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ότι η Μόσχα παρενέβη για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του Ρεπουμπλικανού. Το Κρεμλίνο χαρακτηρίζει την κατηγορία παράλογη και ανυπόστατη. Ο Τραμπ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν υπήρξε καμιά σύμπραξη και χαρακτηρίζει τις έρευνες για την υπόθεση κυνήγι μαγισσών.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση