HomeHL-WorldΑμερικανός βουλευτής έβγαλε γεμάτο πιστόλι σε εκδήλωση

Αμερικανός βουλευτής έβγαλε γεμάτο πιστόλι σε εκδήλωση

Για να αποδείξει ότι τα όπλα δεν είναι επικίνδυνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εναν απίστευτο τρόπο βρήκε Αμερικανός ρεπουμπλικανός πολιτικός για να δείξει ότι τα πυροβόλα όπλα δεν είναι επικίνδυνα: τράβηξε γεμάτο πιστόλι σε δημόσια εκδήλωση, σε εστιατόριο στη Νότια Καρολίνα.

Αν τα όπλα δεν είναι σε λάθος χέρια, τότε δεν είναι επικίνδυνα, ήταν η άποψη που θέλησε να περάσει ο Ραλφ Νόρμαν. «Δεν θέλω να γίνω μια Γκάμπι Γκίφορντς», δήλωσε το μέλος της βουλής των αντιπροσώπων, αναφερόμενος σε πρώην βουλευτή η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση ενόπλου στην Αριζόνα.

«Οποιος με πυροβολήσει, καλά θα κάνει να ξέρει καλό σημάδι διότι θα ανταποδώσω τα πυρά», συνέχισε ο Νόρμαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Γκίφορντς -η οποία μετά την επίθεση έγινε παθιασμένη ακτιβίστρια εναντίον των όπλων -θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον τραυματισμό της, αν ήταν οπλισμένη.

«Στην περίπτωση που κάποιος έμπαινε στο εστιατόριο κι άρχιζε να πυροβολεί, εξήγησα (στους παριστάμενους) ότι θα ήμουν σε θέση να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και εκείνους», ανέφερε ο 64χρονος ρεπουμπλικάνος πολιτικός, διευκρινίζοντας πως έκανε αυτή την επίδειξη ενώπιον μιας ομάδας ακτιβιστών που ζητούσαν να καταρτιστεί αυστηρότερη νομοθεσία όσον αφορά την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.

«Απλά έδειξα ότι δεν είναι τα ίδια τα πυροβόλα όπλα το πρόβλημα», επέμεινε ο Νόρμαν.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση