HomeHL-9Βόλτα στο κέντρο… μετ’ εμποδίων

Βόλτα στο κέντρο… μετ’ εμποδίων

Μικροτραυματισμοί εξαιτίας έργων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιούν τις βόλτες τους οι Ηρακλειώτες στο κέντρο της πόλης εξαιτίας των έργων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορεί η δημοτική αρχή να έχει στήσει εξέδρες για την πρόσβαση των πεζών στις οδούς Ίδης, Ψαρομηλίγκων και Καλοκαιρινού αλλά μόνο… εύκολη δεν χαρακτηρίζεται.

Όπως μαρτυρούν καταστηματάρχες αλλά και κάτοικοι της πόλης η κατάσταση είναι τραγική ενώ καθημερινό είναι το φαινόμενο μικροτραυματισμών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ηλικιωμένοι στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τις οδούς παραπατάνε ή και πέφτουν, χωρίς ευτυχώς να έχει σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στις μητέρες που κατεβαίνουν βόλτα με τα καρότσια καθώς και στην μετακίνηση των ΑμεΑ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι περιμένουν στην… ουρά για να μπορούν να περάσουν καθώς δεν υπάρχει ο χώρος για να κινηθούν.

 

Η ταλαιπωρία των πολιτών φαίνεται πως δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα γιατί μπορεί τα έργα – όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος – να ολοκληρώνονται σε αυτήν την περιοχή αλλά ο εργολάβος πιάνει δουλειά στη μικρή Έβανς και την Δημοκρατίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση