HomeHL-9Προσδοκούν… Ανάσταση οι έμποροι

Προσδοκούν… Ανάσταση οι έμποροι

Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάσταση… προσδοκούν να κάνουν και οι έμποροι του Ηρακλείου αυτές τις άγιες ημέρες περιμένοντας αναθέρμανση της καταναλωτικής κίνησης για την αύξηση του τζίρου τους.

Δυστυχώς, οι χειμερινές εκπτώσεις δεν πήγαν καθόλου καλά με τους καταστηματάρχες να ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες.

«Οι χειμερινές εκπτώσεις έκλεισαν με αρνητικό πρόσημο. Ο κόσμος δεν κατέβηκε στα μαγαζιά και δεν έκανε αγορές. Τώρα ελπίζουμε πως θα βελτιωθεί η κατάσταση ενόψει του Πάσχα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Μανώλης Κουμαντάκης.

Διερευνητικές… ματιές μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη

Από την ημέρα που ξεκίνησε το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα οι Ηρακλειώτες κατέβηκαν στην αγορά προκειμένου να κάνουν… έρευνα αγοράς για τα προϊόντα που θέλουν να ψωνίσουν.

«Μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη υπήρχε κόσμος στην αγορά ο οποίος όμως έριχνε… διερευνητικές ματιές. Την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο θα φανεί αν η εορταστική περίοδος θα κλείσει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο για τους εμπόρους», ανέφερε σχετικά ο κ. Κουμαντάκης ο οποίος παράλληλα ζήτησε από το καταναλωτικό κοινό να εμπιστευθεί και να στηρίξει τα τοπικά καταστήματα.

Το σημερινό ωράριο των καταστημάτων

Σήμερα τα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου ανοίγουν στις 12 το μεσημέρι και αναμένεται να κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Τα μαγαζιά έχουν εφοδιαστεί με τα αγαθά της νέας σεζόν ενώ οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να βρουν όλα όσα χρειάζονται σε τιμές προσαρμοσμένες σε κάθε οικονομική δυνατότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση