HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: Πεδίο ψηφοθηρικής φιέστας για το ΣΥΡΙΖΑ ο ΒΟΑΚ

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Πεδίο ψηφοθηρικής φιέστας για το ΣΥΡΙΖΑ ο ΒΟΑΚ

Κριτική με αφορμή την παράδοση του δρόμου Γούρνες – Χερόνησος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της παράδοσης του τμήματος Γούρνες – Χερσόνησος του ΒΟΑΚ αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ακόμη μια αφορμή για αυτοπροβολή αποτέλεσε για τους βουλευτές Ηρακλείου με το ΣΥΡΙΖΑ η περάτωση του δρόμου Χερσονήσου-Γουρνών. Ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο υποδομής για τον τόπο. Ένα έργο ικανό να βγάλει ξανά στους δρόμους βουλευτές της Κυβέρνησης, που κατά κύριο λόγο αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και κυρίως τους πολίτες του νομού.

Οι βουλευτές πανηγύρισαν για τα 7 χιλιόμετρα που δοθήκαν στην κυκλοφορία, αλλά δεν είπαν τίποτα για τα υπόλοιπα 300 του ΒΟΑΚ!

Στην τελετή παράδοσης ο κ. Βαρδάκης ψέλλισε κάτι περί παράδοσης των υπόλοιπων δύο χιλιομέτρων του συγκεκριμένου έργου, ενώ ο κ. Ηγουμενίδης εξέφρασε την ελπίδα του για την ολοκλήρωση του δρόμου Ηρακλείου – Μεσαράς.

Κενές δηλώσεις και ευχολόγια! Με σλόγκαν την “ελπίδα” κατάφεραν και ανήλθαν στην εξουσία. Με σλόγκαν και τσιτάτα, όμως, δε λύνονται τα καθημερινά προβλήματα των Ηρακλειωτών, ούτε προχωρούν έργα υποδομής και ανάπτυξης για τον τόπο.

Ίσως τελικά, είναι καλύτερα να σιωπούν για τον λίγο πολιτικό χρόνο που τους απομένει. Ας επιστρέψουν στην απομόνωσή τους, μέχρι να έρθει η επόμενη κυβέρνηση. Μια πρόθυμη για σκληρή δουλειά Κυβέρνηση της Ν.Δ., ικανή να παράξει άμεσα ουσιαστικό έργο για τους πολίτες, αντί να αναλώνεται σε ψηφοθηρικές φιέστες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση