HomeHL-SportsΚαλαμαριά Εργοτέλης 1-1

Καλαμαριά Εργοτέλης 1-1

Με γκολ στο 82' οι Ηρακλειώτες απέσπασαν σημαντική ισοπαλία 1-1 από τον γηπεδούχο Απόλλωνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Εργοτέλης. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέσα στην Καλαμαριά τη Μεγάλη Τετάρτη, οι Κρητικοί, με γκολ στο 82ο λεπτό απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τον γηπεδούχο Απόλλωνα, ένας βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη «μάχη» για τη σωτηρία.

Οι Ηρακλειώτες στάθηκαν εξαιρετικά και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά στο φινάλε πήραν σε μεγάλο βαθμό αυτό που ήθελαν.

Στον αντίποδα οι Πόντιοι, αν και προηγήθηκαν νωρίς, δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», χάνοντας, έτσι, σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Ο Έφορντ απείλησε πρώτος μόλις στο 7ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεθ και στο 17ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Γεωργιάδη, ο Χασομέρης άνοιξε με κεφαλιά το σκορ.

Το γκολ περισσότερο… πείσμωσε, παρά πτόησε τους Κρητικούς που στη συνέχεια άρχισαν να… πυροβολούν. Ο Λόπεθ λίγο έλειψε να χρειαστεί να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τους στο 19′, αλλά ο Μπουτσάκης αστόχησε στο σουτ του ενώ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε βγει για να σταματήσει τον Έφροντ, ενώ και το ψαλιδάκι που επεχείρησε ο Κάιπερς στο 30′ πέρασε άουτ.

Πάντως, λίγο έλειψε ο Εργοτέλης να πάει κυνηγώντας το σκορ με δύο γκολ, καθώς στο 44′ ο Πάτας έκανε το γύρισμα στον Κατσιμήτρο, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βγήκε τελικά κόρνερ.

Διαιτητής ήταν Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών), με βοηθούς τους Χουσεΐν Κούλα (Ξάνθης) και Βασίλη Καμπούρη (Σερρών), ενώ τέταρτος ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος (Έβρου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΠΟΝΤΟΥ) (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Βεργώνης, Καλογέρης (46′ Τσεμπερίδης), Ηλιάδης (73′ Βλαχομήτρος), Χασομέρης (89′ Κυβελίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (90′ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Σταματάκος (90′ Μανουσάκης), Εφορντ (73′ Βογιατζής), Κάιπερς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση