HomeΣΠΟΡΠανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Ξάνθη. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκε στους «κυανέρυθρους», που πίεσαν πολύ τους Ακρίτες, δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνά τους και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Στο 7΄ η κεφαλιά του Μπανανά ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε μεγάλη απόκρουση στη δεξιά γωνία του, για να πάρει το ριμπάουντ ο Σταυρόπουλος, που δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου συνεργάστηκε με τον Μασούρα, ο δεύτερος βρέθηκε σε θέση για σουτ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά η πίεση των γηπεδούχων εξασθένησε και η Ξάνθη βρήκε την ευκαιρία να ισορροπήσει και να προσπαθήσει να βγει μπροστά, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Στο β΄ μέρος, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, κλασικές ευκαιρίες δεν υπήρξαν κι έτσι, απολύτως φυσιολογικά, το 0-0 αποτύπωσε την εικόνα της αναμέτρησης.

Κίτρινες κάρτες: Σταυρόπουλος – Μπαξεβανίδης, Κάστρο

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (85′ Οικονομίδης), Σιώπης, Μασούρας (81′ Μακρύλλος), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (70′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): 
Ζίβκοβιτς, Ζβάρνας, Βαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (90′ Μελιόπουλος), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Σιλά, Μπρίτο (58′ Κάστρο), Γέντρισεκ (70′ Λουσέρο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση