HomeΚΡΗΤΗΑναβάθμιση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Τζερμιάδω

Αναβάθμιση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Τζερμιάδω

Συνάντηση δημάρχου με Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πέτρας - Χερρονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την θεσμική αναβάθμιση του γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα» (Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Τζερμιάδων) σε ίδρυμα υπέγραψε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης στο πλαίσιο της συνάντησης του στο Δημαρχείο με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου πανοσιολογιότατο Τίτο Ταμπακάκη. Οι απαιτούμενες ενέργειες-διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με την επίβλεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου κ.κ. Γερασίμου.

Στη συνάντηση Δήμαρχος και Πρωτοσύγκελος συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν το Εκκλησιαστικό γηροκομείο οροπεδίου Λασιθίου στο Τζερμιάδων και μάλιστα ο Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε ότι ο Δήμος θα είναι σταθερά αρωγός στο έργο που επιτελείται στο γηροκομείο για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

1

Επίσης, όπως αποφασίστηκε, θα εξεταστούν από κοινού οι δυνατότητες που υπάρχουν για την εξεύρεση χρηματοδότησης μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της τοπικής Μητρόπολης. Από την πλευρά του ο Πρωτοσύγκελος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη-συνεργασία προς όφελος των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού ενώ ο Γιάννης Στεφανάκης επεσήμανε ότι ο Δήμος θα είναι σταθερά αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο τέλος της συνάντησης ο Πρωτοσύγκελος Τίτος Ταμπακάκης πρόσφερε στον Δήμαρχο μια εικόνα-αντίγραφο της Παναγίας της Καρδιώτισσας (Κεράς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση