HomeΚΡΗΤΗΟ τουρισμός υγείας με τα μάτια ενός γιατρού

Ο τουρισμός υγείας με τα μάτια ενός γιατρού

Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης παρουσίασε το θέμα «Τουρισμός υγείας… Με τα μάτια ενός γιατρού», στην πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου αναφέρθηκε σε ένα πολύ σημαντικό αναπτυξιακό ζήτημα, το οποίο έχει απασχολήσει επανειλημμένα τους τοπικούς φορείς, αφού είναι κοινώς αποδεκτό ότι πρόκειται για μια από τις πλέον σημαντικές και αποδοτικές μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Όπως ήταν φυσικό, το θέμα σε συνδυασμό με τον γλαφυρό τρόπο παρουσίασης του Χάρη Βαβουρανάκη, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Παράλληλα, στην πανηγυρική συνεστίαση πραγματοποιήθηκε και η εισδοχή ενός νέου μέλους, της Σοφίας Βισκαδουράκη, κόρης του ιστορικού μέλους και πρώην Προέδρου του Ρ.Ο.Η. Βαγγέλη Βισκαδουράκη, με ανάδοχο τον ρ. Στάθη Βασιλειάδη. Έτσι η Σοφία γίνεται η δεύτερη γυναίκα – μέλος του παλαιότερου Ροταριανού Ομίλου της πόλης, μετά την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση