HomeHL-Sports«Δώρο» για την αδειοδότηση στον ΟΦΗ

«Δώρο» για την αδειοδότηση στον ΟΦΗ

Με πρωτοβουλία της οικογένειας Τζιράκη και τη συμβολή και άλλων επιχειρηματιών του Ηρακλείου συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά του να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο για την αδειοδότηση βρήκε ο ΟΦΗ.

Όπως γνωστοποίησαν την Πέμπτη  οι Κρητικοί, η οικογένεια Τζιράκη έκανε πράξη τη δέσμευσή της και με ενέργειές της κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό που, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα πάει αποκλειστικά στην προσπάθεια της ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν.

Στην πρωτοβουλία ανταποκρίθηκαν αρκετοί επιχειρηματίες του Ηρακλείου, με την ΠΑΕ να τους ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι μετά από ενέργειες της οικογένειας Τζιράκη, συγκεντρώθηκε  ένα  σημαντικό ποσό, το οποίο και θα διατεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην αδειοδότηση της ομάδας μας.

Σε μια δύσκολη και καθοριστική στιγμή για την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται κοντά στο στόχο της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκ, η οικογένεια Τζιράκη, μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών, φίλων του ΟΦΗ από το Ηράκλειο, έκανε πράξη αυτό που η διοίκησης της ΠΑΕ, της ζήτησε πριν από μερικές ημέρες.

Την βοήθεια και την ώθηση, για να μπορέσει ο ΟΦΗ μας να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του για την άνοδο.

Θεωρούμε ότι έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ, να τον ενημερώσουμε για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να γνωρίζει, τους ανθρώπους, που σε αυτή την κρίσιμη ώρα, στάθηκαν στις επάλξεις και βοήθησαν την ομάδα μας, στην πιο δύσκολη μάχη.

Όταν ολοκληρωθεί με το καλό η χρονιά και η ομάδα μας έχει πετύχει το στόχο της, τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της αδειοδότησης, θα αναφερθούμε εκτενώς, στους επιχειρηματίες, που σε αυτήν την ιστορική στιγμή, στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και της έδωσαν το φιλί ζωής που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.

Σε αυτή τη φάση όμως η  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστεί από καρδιάς τις παρακάτω επιχειρήσεις:

-Οικογένεια Τζιράκη

-Πλατάκης ΑΕ

-Βαρδαλαχάκης ΑΕ

-Καρνής Θέμης ΑΕ

-Πετράκης Ζαχαρίας ΑΕ

-Γωνιανάκης Νίκος Stonetech ΑΕ

-Mποτζάκης Εμμανουήλ  ΑΕ

-Aδερφοί Τσαγκαράκη New York

-ΤΟΥΟΤΑ Παπακαλιάτης

-Χονδράκης Γεώργιος

-Τρυπάκης Γεώργιος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση