HomeHL-Greece«Στρατιές» αστυνομικών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν συνδικαλιστές

«Στρατιές» αστυνομικών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν συνδικαλιστές

«Προσβολή για τους πολίτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αντίδραση των συνδικαλιστών αστυνομικών της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν τα «υπερβολικά» όπως τα χαρακτηρίζουν μέτρα τάξης, στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή τους την Τρίτη, «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος».

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών, αναφέρουν ότι «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ… Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της». Η ηγεσία, συνεχίζουν, ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια τα γήπεδα τις πορείες.

Τέλος, οι συνδικαλιστές δεν παραλείπουν να στείλουν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, αναφέροντας πως, «μακάρι (η ηγεσία) να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών» .

«Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας» σημειώνουν.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση