Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το πρωί στο δρόμο προς το αεροδρόμιο Χανίων, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε.

Συγκεκριμένα νταλίκα της αμερικανικής βάσης Σούδας, που μετέφερε σκάφος, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άκρη του δρόμου.

ntalika1

Το τροχαίο ατύχημα προκάλεσε κυκλοφοριακό πρόβλημα στο σημείο, με τεράστιες ουρές να σχηματίζονται από τα ακινητοποιημένα διερχόμενα οχήματα.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διευκολύνουν την κίνηση των αυτοκινήτων.

ntalika2

Η επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής βάσης για το τροχαίο:

«Κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης μεταφοράς εξοπλισμού από τη Ναυτικό κέντρο συντήρησης στον κόλπο της Σούδας προς τη βάση του ΝΑΤΟ στο Μαράθι μια νταλίκα η οποία μετέφερε ένα σκάφος γλίστρησε από τον δρόμο. Μια τοπική υπηρεσία ρυμούλκησης απεστάλει στο σημείο του συμβάντος και καθάρισε τον δρόμο για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση που προκαλέσαμε στην τοπική κοινωνία σαν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος και εκτιμάμε την υποστήριξη και την βοήθειά των Ελλήνων συνεργατών μας για την έγκαιρη επίλυση αυτού θέματος».

“During a scheduled transport of equipment from Naval Support Activity Souda Bay to the Marathi NATO Pier complex, a tractor-trailer carrying a watercraft slid off the road. A local towing service was dispatched to the scene and has cleared the road for commuter traffic. We regret any inconvenience caused to the local community as a result of this event and appreciate the support and assistance from our Greek partners in resolving this issue in a timely manner.”

(φωτό από zarpanews.gr)

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση