HomeCity GuideΗ νέα φιλοζωική ταινία Re-Action στο Δήμο Πλατανιά

Η νέα φιλοζωική ταινία Re-Action στο Δήμο Πλατανιά

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το μήνυμα «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή», η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά παρουσιάζουν τη νέα φιλοζωική ταινία με τίτλο «Re-Action», η οποία θα προβληθεί αύριο στις 9 το πρωί στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε και την οποία θα παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του Μάλεμε και του Ταυρωνιτη.

Το «Re-Action», είναι μια μη εμπορική ταινία μεγάλου μήκους, σε σενάριο Αλέξανδρου Κατσάρη & Αρτέμη Σαμοθράκη, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία ενώ τις δημόσιες σχέσεις – επικοινωνία πραγματοποιεί ο Χρήστος Πετρίδης.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης, η Τάνια Τρύπη και η σκυλίτσα Ρόξυ, τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Η φιλοζωική ταινία «Re-Action», είναι αποτέλεσμα μίας πολύ μεγάλης αφιλοκερδούς ομαδικής εργασίας και συνεργασίας δεκάδων ανθρώπων προς στήριξη και βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση