HomeHL-SportsΕπίθεση με πέτρες σε φιλάθλους του καταγγέλλει ο Εργοτέλης

Επίθεση με πέτρες σε φιλάθλους του καταγγέλλει ο Εργοτέλης

«Βέλη» κατά ΕΡΤ και δημοσιογράφου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με δύο γκολ από τα… αποδυτήρια κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά τελικά δεν πήρε τίποτα, καθώς ηττήθηκε 4-2.

Τη Δευτέρα  η ΠΑΕ θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες για την προσπάθεια, όπως και αυτούς του ΟΦΗ για το όμορφο θέαμα, αλλά αναφέρθηκε και σε ένα θλιβερό περιστατικό.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν ότι φίλαθλοι της ομάδας δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, καταγγέλλοντας την επίθεση.

Παράλληλα, καυτηρίασε το γεγονός ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να μην καλύψει τηλεοπτικά το ματς, ενώ κατήγγειλε και λεκτική επίθεση δημοσιογράφου κατά του Εργοτέλη.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη, να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας αλλά και του ΟΦΗ, για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά τους και το εξαιρετικό παιχνίδι που προσέφεραν, διαφημίζοντας με την εικόνα τους το ποδόσφαιρο.

Ένα παιχνίδι, το οποίο δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν όλοι οι φίλοι της Football League, καθώς η ΕΤ3 επέλεξε να αναμεταδώσει άλλα παιχνίδια, προφανώς πιο «ενδιαφέροντα».

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας, που βρέθηκε στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» και στήριξε, κόσμια και χωρίς παραφωνίες την προσπάθεια των παικτών μας.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να καταδικάσουμε την αναίτια επίθεση με πέτρες που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδος μας, οι οποίοι βρέθηκαν στην θύρα 6 και ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τέτοιου είδους γεγονότα, αμαυρώνουν τον χώρο του αθλητισμού και οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να λάβουν άμεσα πιο δραστικά μετρά, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον αντίστοιχα συμβάντα.

Παράλληλα, καταδικάζουμε την συμπεριφορά, τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις προς την ομάδα μας, από δημοσιογράφο τοπικού μέσου ενημέρωσης.

Είναι θεμιτό να προσέρχεται στο γήπεδο ως φίλαθλος -δημοσιογράφος, είναι όμως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανεκδιήγητο και εντελώς αντιδεοντολογικό, χρησιμοποιώντας την επαγγελματική του ιδιότητα – ταυτότητα, να παραβρίσκεται στα δημοσιογραφικά θεωρεία και δημοσίως να εκφράζετε χυδαία και προσβλητικά κατά της ομάδα μας.

Ο εν λόγω κύριος, πρέπει να σέβεται την ιστορία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και το λειτούργημα το οποίο ασκεί και ως δημοσιογράφος, οφείλει επίσης να σέβεται τους κανόνες δεοντολογίας όντας Αντικειμενικός, Σαφής, Καθησυχαστικός, Μετριοπαθής, Ευπρεπής και Εγκρατής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση