HomeHL-SportsΗρόδοτος ΑΕ Μυλοποτάμου 1-0

Ηρόδοτος ΑΕ Μυλοποτάμου 1-0

Ο πρωτοπόρος του 8ου ομίλου επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Μυλοποτάμου και την έριξε στο τοπικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τη μία πλευρά φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την άλλη υποβιβασμός!

Τα συναισθήματα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα μετά τον αγώνα του Ηρόδοτου με την ΑΕ Μυλοποτάμου που έγινε το Σάββατο, για την 21η αγωνιστική, στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.

Η πρώτη θέση που οδηγεί σε πλέι οφ ανόδου είχε κριθεί για τον Ηρόδοτο αλλά η ΑΕΜ με το αποτέλεσμα αυτό υποβιβάστηκε και μαθηματικά, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Ετόφ στο 73’ με κεφαλιά ενώ ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα, αστόχησε σε τετ α τετ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με τον Βιτώρο στο 30ό λεπτό και στο 53’ ενώ στάθηκαν άτυχοι και με τον Βαρούχα στο 86’ όταν το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Καργιωτάκης, Μπαλάφας (54′ Σπηλιώτης), Γιαλούσης, Παναγιωτάκης, Καρατζάογλου, Φραγκουλάκης, Καραγκιόζι (66′ Μελισσόπουλος), Γαρεφαλάκης (54′ Παπαδάκης), Ετόφ, Φουκαράκης (77′ Προβιδάκης).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γ. Κόλτζος): Κελαΐδης, Μυρθιανός, Πιτσόκος, Μποτωνάκης, Κιάσσος, Βιτώρος (72′ Κκουγιουμουτζής), Ξαγοράρης, Ρηγάκης, Δελήμπασης (60′ Μάστορας), Δροσάκης (46′ Νύκταρης), Βαρούχας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση