Για μία ακόμα χρονιά η Κρήτη αποτελεί τον προορισμό βασιλέων και πριγκίπων της Ευρώπης.

Μετά την ανακοίνωση για την επίσκεψη στο νησί της βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας βγήκε στην δημοσιότητα ότι ο πρίγκιπας Κάρολος καιη δούκισσα Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς αναμένεται να περάσουν ξέγνοιαστες ώρες στην Κρήτη.

Στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου, η βασίλισσα Σοφία

Στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης αναμένεται να παρευρεθεί η βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφία.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, την επίσκεψή της προανήγγειλε ο Ισπανός πρέσβης στην Ελλάδα, Ενδρίκε Βιγκέρα κατά την συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Η βασίλισσα της Ισπανίας, στο πλαίσιο της παραμονής της στην Κρήτη, αναμένεται να ξεναγηθεί και στους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Στάση στην… Κρήτη για τον Κάρολο και την Καμίλα

Στις 9 και 10 Μαΐου αναμένεται να επισκεφτούν την Ελλάδα ο πρίγκιπας Κάρολο και η δούκισσα Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», το πριγκιπικό ζεύγος καταφτάνει στην χώρα μετά από πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και θα παραμείνει στην Αθήνα όπου θα επισκεφτεί το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψή στην Αθήνα ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα Καμίλα Πάρκερ – Μπόουλς αναμένεται να βρεθούν και στην Κρήτη όπου θα ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και στην βίλα «Αριάδνη».

Μάλιστα, άνδρες  της προσωπικής ασφάλειας τού διαδόχου του βρετανικού θρόνου ήρθαν πριν λίγες μέρες στο Ηράκλειο και έλεγξαν όλους τους χώρους τους οποίους προγραμματίζεται να επισκεφθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση