HomeHL-SportsΕλλάδα Ελβετία 0-1

Ελλάδα Ελβετία 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ήττα ξεκίνησε η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου την προετοιμασία της εν όψει του νεοσύστατου UEFA Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε την Παρασκευή σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ με 1-0 από την Ελβετία, η οποία πήρε τη νίκη γοήτρου χάρη σε γκολ του Μπλερίμ Τζεμάιλι στο 59′.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε την ερχόμενη Τρίτη  με αντίπαλο την Αίγυπτο στην Ελβετία.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 12′ η Ελλάδα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Φορτούνης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Ελβετίας και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Εμπολό σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Ελβετία συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και μάλιστα κατάφερε η πίεση να αποδώσει καρπούς.

Στο 59′ σε ωραία αντεπίθεση ο Σεφέροβιτς έβγαλε τη σέντρα και με υπέροχο τρόπο ο Τζεμάιλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η Ελλάδα ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της.

Κίτρινες: Παπασταθόπουλος

Ελλάδα (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης, Δώνης, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Ακαντζί, Ροντρίγκες, Φρίουλερ, Μπεχράμι, Τσάκα, Τζεμάιλι, Εμπολό, Σεφέροβιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση