HomeHL-SportsH νέα διοίκηση του ΟΦΗ με την απόλυτη στήριξη των μετόχων

H νέα διοίκηση του ΟΦΗ με την απόλυτη στήριξη των μετόχων

Ποιοι συμμετέχουν στο εννιαμελές σχήμα που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλος αέρας πνέει στα διοικητικά του ΟΦΗ από το βράδυ της Πέμπτης , αφού εκλέχθηκε το νέο εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

Το νέο Δ.Σ. προέκυψε με την απόλυτη στήριξη των μετόχων της ηρακλειώτικης ΠΑΕ και το αποτελούν οι εξής: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραϊσκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού σχήματος θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Στην ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρονται τα εξής: «Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για την Σούπερ Λίγκ, με μια ισχυρή διοίκηση, η οποία εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση, που έγινε την Πέμπτη  το βράδυ.

Μια διοίκηση η οποία διαθέτει εμπειρία, αλλά και κάποιους νέους παράγοντες της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι έδειξαν στα δύσκολα, ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, πλαισιώνεται, με το νομικό εκπρόσωπο του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, τον δικηγόρο Γιάννη Καραϊσκάκη.

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απολαμβάνει την εμπιστοσύνη, των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι ομόφωνα, εξέλεξαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και δήλωσαν έμπρακτα την στήριξη τους, στη νέα διοίκηση.

Η νέα διοίκηση, έπιασε αμέσως δουλειά, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο πολύπειρος παράγοντας του ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr για τo νέο διοικητικό συμβούλιο ότι “η ομάδα προχωράει δυνατά, με στόχο την Σούπερ Λίγκ. Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να αφήσει τώρα την ομάδα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που πρέπει και θα το κάνουμε. Υπάρχει εμπειρία στο νέο Δ.Σ. και κάποια νέα παιδιά, τα οποία αγαπάνε την ομάδα και τρέχουν καθημερινά πολλές ώρες για αυτήν.

Στο Δ.Σ. μπήκε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Γιάννης Καραισκάκης. Θέλω να πω ότι βρήκα ανταπόκριση απο τον κ. Παπαδάκη, τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι έχει πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Η ομάδα, θα φτάσει εκεί που πρέπει και θα φτάσει”.

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι παρακάτω: Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιώργος Αλετράς, Γιάννης Καραισκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομιτάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Να σημειωθεί ότι αν και δεν μπήκαν στο νέο Δ.Σ., πολύ κοντά στο έργο της νέας διοίκησης, θα είναι οι μέτοχοι Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Τζιράκης, υιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχ. Τζιράκη.

Να σημειωθεί ότι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση