HomeΚΡΗΤΗΖητάν τον οικονομικό απολογισμό για το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι

Ζητάν τον οικονομικό απολογισμό για το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι

Αίτημα από το «Ρέθυμνο Αξίζεις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίτημα, με στόχο την διαφάνεια, για αναλυτικό οικονομικό απολογισμό για το «Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι» και την «Παιχνιδοχώρα» στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνου κατέθεσαν τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας «Ρέθυμνο Αξίζεις» και μέλη ΔΣ της ΚΕΔΗΡ Μάνος Παλαφούτης, Μανώλης Φουρφουλάκης, Ντίνος Φραγκάκος και Έλενα Πατσαχάκη.

Η δημοτική ομάδα του Θοδωρή Νίνου ζητά διαφάνεια και αναλυτικό οικονομικό απολογισμό.

Στο εν λόγω αίτημα ζητάνε να κοινοποιηθεί αναλυτικός οικονομικός απολογισμός με στόχο την εδραίωση της διαφάνειας με γνωστοποίηση όλων των απαραίτητων στοιχείων αναφορικά με τη χρηματοδότηση των εν λόγω δράσεων, τις χορηγίες, τις αναθέσεις και τις συμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την διοργάνωση του «Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού» ζητάνε να κοινοποιηθούν τα σχετικά στοιχεία για όλα τα έτη για τα οποία υπάρχουν τα διαθέσιμα στοιχεία, καθώς σχετικός αναλυτικός οικονομικός απολογισμός δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά το αίτημα:

Κυρία Πρόεδρε,

στα πλαίσια της εδραίωσης της διαφάνειας ως βασικής παραμέτρου λειτουργίας της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ., σας ζητάμε να μας κοινοποιήσετε αναλυτικό οικονομικό απολογισμό (χρηματοδότηση, χορηγίες, αναθέσεις, συμβάσεις κλπ):

α) για της εκδηλώσεις του «Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού» και για όσα έτη διαθέτετε τα στοιχεία αυτά και

β) για τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της «Παιχνιδοχώρας».

Με τιμή,

Μάνος Παλαφούτης,

Μανώλης Φουρφουλάκης,

Ντίνος Φραγκάκος,

Έλενα Πατσαχάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση