HomeHL-LifestyleΚρουαζιέρα στο Ιόνιο για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Μικρό ταξίδι αναψυχής πριν το μεγάλο γεγονός του γάμου τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου και συγκεκριμένα στις 7 και στις 8 του μήνα, όπως έγινε γνωστό, θα επισκεφθούν την Ελλάδα, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η Daily Mail σε σημερινό της άρθρο αποκάλυψε ότι και ο πρίγκιπας Χάρι με την μνηστή του, Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθούν στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα, για μία κρουαζιέρα στο Ιόνιο, λίγο πριν το γάμο τους, στις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι σχεδιάζει να χαλαρώσει στα μαγευτικά νησιά του Ιουνίου, στις αρχές Μαΐου.

«Αν και το πλήρες πρόγραμμα των μελλόνυμφων θα κρατηθεί μυστικό, το ζευγάρι αναμένεται να πετάξει στην Κέρκυρα, τον τόπο γέννησης του παππού του Χάρι, πρίγκιπα Φίλιππου. Από εκεί θα ταξιδέψουν με γιοτ στη Ζάκυνθο και σε άλλα νησιά του Ιονίου, όπως η Λευκάδα, που είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του πρίγκιπα Κάρολου, πατέρα του Χάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail.

Η πληροφορία ήρθε από ανάρτηση στο Facebook ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο νησί ο οποίος έγραψε ότι «μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του, Μέγκαν Μαρκλ, θα επισκεφτούν τη Ζάκυνθο για μία ημέρα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας τους στο Ιόνιο και στη Μεσόγειο».

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση