HomeΚΡΗΤΗΘα πλημμύριζαν με… «μαϊμούδες» το Ηράκλειο

Θα πλημμύριζαν με… «μαϊμούδες» το Ηράκλειο

Δικογραφία σε βάρος των «εισαγωγέων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γεμάτο… «μαϊμούδες» ήταν ένα ολόκληρο συγκρότημα αποθηκών στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο, όπου έκανε αιφνιδιαστική έρευνα η κινητή ομάδα ελέγχου του τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του τοπικού Τελωνείου προλαβαίνοντας πριν πλημμυρίσουν την αγορά!

Σύμφωνα με το protothema.gr, στους χώρους του συγκροτήματος βρέθηκαν χιλιάδες εμπορεύματα όλων των ειδών, τα οποία έφεραν τα διακριτικά σήματα γνωστών εταιρειών αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστογραφημένα και παραποιημένα. Συνολικά, κατασχέθηκαν 3.850 ζευγάρια παπούτσια, 1.060 ζευγάρια παντόφλες, 900 τσάντες, 250 καπέλα, 2.880 πορτοφόλια, 285 μπλούζες, 18.800 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 150 είδη ένδυσης, 3.280 ζώνες και 100 ψηφιακά ρολόγια.

Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν σε αποθήκη του Τελωνείου με σκοπό την καταστροφή τους, για την οποία έχουν κινηθεί οι διαδικασίες. Παράλληλα, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των εισαγωγέων των «μαϊμού» προϊόντων με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση