HomeHL-GreeceΤσίπρας και Καμμένος επιχειρούν να βάλουν φρένο σε φήμες και σενάρια

Τσίπρας και Καμμένος επιχειρούν να βάλουν φρένο σε φήμες και σενάρια

Τα μηνύματα, οι διαφορές και η συνάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να σταματήσουν τα σενάρια και τη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες περί ρήξης στις σχέσεις τους θέλουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος θα συναντηθούν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και επισήμως το θέμα συζήτησης θα είναι η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Ωστόσο στο τραπέζι της κουβέντας εκτιμάται ότι θα μπουν και άλλα θέματα, ειδικά το Σκοπιανό, θέμα για το οποίο οι ΑΝΕΛ διαφωνούν.

Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στις δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών των δύο κομμάτων, ενώ σημειώνεται ότι υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας, που μίλησε για ομηρία από τη μία και το Μαξίμου, αλλά και τον Φώτη Κουβέλη από την άλλη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε, ότι οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος «σχεδιάζουν μαζί τις ενέργειες της κυβέρνησης και κάθε φημολογία περί ρήξης του κυβερνητικού στρατοπέδου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια της ΝΔ για να αλλάξει τη δημόσια συζήτηση».

Λίγο αργότερα ο κ. Καμμένος έστειλε σαφές μήνυμα.

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση, μια σχέση πολιτική, που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε δε ότι «η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος».

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος συγκαλεί για σήμερα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση