HomeΚΡΗΤΗΣτο επίκεντρο οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας

Στο επίκεντρο οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας

Ομιλία του Νότη Μαριά στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομιλία με θέμα «Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος» έκανε το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα – ο άλλος δρόμος» και ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της άμεσης απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Η ομιλία του κ. Μαριά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ημερίδας, που διοργάνωσε η Ομάδα των  Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ECR Group), με  στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών του Ηρακλείου για τις σχέσεις  Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.

marias-omilia2

Στην ημερίδα πραγματοποίησαν επίσης εισηγήσεις ο δόκτωρ Αθανάσιος Δρούγος Διεθνολόγος, Στρατηγικός – Στρατιωτικός Αναλυτής και ο κ. Νίκος Καραγιάννης δικηγόρος του Ηρακλείου. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Στέλιος Κατεργιαννάκης.

marias-omilia3

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γιάννης Ψαράκης από την συντονιστική επιτροπή αγώνα για την Μακεδονία, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Πέτρος Ινιωτάκης Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, o κ. Ιωάννης Τσικανδυλάκης Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, ο κ. Παναγιώτης Γιαλιάς Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Κρήτης και μέλη του Δ.Σ, καθώς και ο  κ. Κώστας Καρτσάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγραφέων – Λογοτεχνών «ΚΡΗΤΩΝ ΛΟΓΟΣ» και μέλη του Δ.Σ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση