HomeHL-SportsΠρωταθλητής στον 8ο όμιλο ο Ηρόδοτος

Πρωταθλητής στον 8ο όμιλο ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού νίκησε τον Ατσαλένιο και κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τίτλο του πρωταθλητή στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που στέλνει σε πλέι οφ ανόδου στη Β’ κατηγορία, κατέκτησε ο Ηρόδοτος, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε εκτός έδρας του Ατσαλένιου με 1-0 και σημείωσε έτσι τη νίκη που ήθελε καθώς είναι στο +8 από το Αιγάλεω που ακολουθεί στη δεύτερη θέση, διαφορά που δεν καλύπτεται παρά το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Για τους φιλοξενούμενους ήταν αρκετό το γκολ που πέτυχε ο Μωραϊτης με πλασέ στο 49ο λεπτό. Ο άσος του Ηρόδοτου πέτυχε ότι δεν κατάφερε στο 22’ όταν είχε ευκαιρία να ανοίξει σε εκείνο το σημείο το σκορ ενώ και στο 35’ ο Ετόφ είχε κεφαλιά άουτ.

Ο Ατσαλένιος που είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, πλησίασε και αυτός στο γκολ, με τον Τριανταφύλλου στο  5’ και στο 86’ αλλά και με τον Ντάμπος στο 9’.

ΠΟΑ (Μ. Σουτζής): Παπαδάκης, Πατινιώτης, Ντάμπος (65′ Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Βρετός, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Πετράκης (72′ Μπέρκης), Τριανταφύλλου, Τζανής, Ρουμπάκης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ.Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64′ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι, Μελισσόπουλος, Ετόφ, Φραγκιαδάκης, Μωραϊτης (74′ Γαρεφαλλάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση