HomeHL-SportsΕπιμένουν στον Ολυμπιακό για Δημήτρη Μάνο

Επιμένουν στον Ολυμπιακό για Δημήτρη Μάνο

Φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό ο άσος του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί με τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Ο Έλληνας επιθετικός φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και, παρά την ενημέρωση των Κρητικών ότι του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης, οι φήμες για έντονο φλερτ με τους Πειραιώτες συνεχίζονται.

Μάλιστα, δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» αναφέρει ότι ο Μάνος έχει ήδη υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να εξέφρασε και η ΑΕΚ, όμως ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο και, σύμφωνα πάντα με τη φημολογία, την πρόλαβε.

H Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ το Σάββατο  ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι έχουν καταθέσει πρόταση στον πρώτο σκόρερ της Β’ Εθνικής με 16 τέρματα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, την οποία και εξετάζει με προσοχή όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Ο Δημήτρης Μάνος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και το όνομά του ακούγεται αρκετά για ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τελευταία εκείνη του Ολυμπιακού και οι ιθύνοντες του ΟΦΗ θέλησαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση σχετικά με την περίπτωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μάνο, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι εδώ και έναν μήνα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό, πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και της Football league με 16 γκολ, για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα.

Υπάρχει επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, για να συνεχίσει, την οποία γνωρίζουμε ότι εξετάζει με προσοχή και σοβαρότητα. Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι ότι οι συζητήσεις, γίνονται στην βάση, να παίζει ο ΟΦΗ στην Super League τη νέα περίοδο.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό, ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση, είναι η ομάδα και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Δημήτρης Μάνος, να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.

Όταν έρθει η ώρα, να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα πληροφορηθεί οποιαδήποτε εξέλιξη. Για εμάς αλλά και για τους παίκτες αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο, από την άνοδο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση