HomeΚΡΗΤΗΣτην Δημοτική Πινακοθήκη και τον Αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου οι μαθητές

Στην Δημοτική Πινακοθήκη και τον Αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου οι μαθητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και τον αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου, πραγματοποίησαν οι μαθητές του Γυμνασίου του οικισμού.

Περίπου 150 μαθητές, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, περιηγήθηκαν στον χώρο της Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» και ξεναγήθηκαν από τον επιμελητή της ομώνυμης έκθεσης Κώστα Δολαψάκη, ενώ ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Μαλεβιζίου Γιώργος Τζωράκης μίλησε στα παιδιά για τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Τυλίσου.

mathites-tylisos2

Πρόκειται για μια ακόμα οργανωμένη επίσκεψη σε δυο χώρους ιστορίας και πολιτισμού του Μαλεβιζίου, οι οποίοι μαγεύουν κάθε επισκέπτη και δίνουν στην περιοχή ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην κατεύθυνση της πολιτιστικής ανάπτυξης. Αυτός είναι και ένας βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, η οποία στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την ενίσχυση όλων αυτών των δομών, σε όλη τη δημοτική επικράτεια, δίνοντας κίνητρο σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες κάθε ηλικίας, να γνωρίζουν από κοντά την πλούσια ιστορία του Μαλεβιζίου.

mathites-tylisos3

Διαφήμιση
Διαφήμιση