HomeΕΛΛΑΔΑΒρέθηκαν οι δύο ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί

Βρέθηκαν οι δύο ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί

Τί αναφέρει ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσιο τέλος είχε τελικά η εξαφάνιση των δύο κοριτσιών από το Δήλεσι που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους και αναζητούνταν από τις 12 Μαρτίου.

Χθες, η μητέρα των δύο αδελφών, ηλικίας 17 και 16 ετών, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε ότι τα κορίτσια της τηλεφώνησαν, λέγοντάς της ότι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά δεν αποκάλυψαν πού βρίσκονται.

Με πρωινή του ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημέρωσε πως τελικά η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα Ντ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.»

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση