HomeΚΡΗΤΗΜε θετικά μηνύματα για την Κρήτη και δυναμική παρουσία του Ομίλου Chnaris Hotel Management

Με θετικά μηνύματα για την Κρήτη και δυναμική παρουσία του Ομίλου Chnaris Hotel Management

Development & Consulting S.A. ολοκληρώθηκε η ITB 2018

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και έντονο άρωμα Κρήτης ολοκληρώθηκε και εφέτος η μεγαλύτερη έκθεση  τουρισμού παγκοσμίως, η ITB 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Κρήτης και του Ομίλου Chnaris H.M.D.C. με ειδικό χώρο στο Ελληνικό περίπτερο και πολλές, σημαντικές επαφές με τους κολοσσούς της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Όλα τα στελέχη του Ομίλου Chnaris H.M.D.C. έδωσαν για μια ακόμα χρονιά τον καλύτερο εαυτό τους και με επικεφαλής τον Γεν. Δ/ντη και Ιδρυτή της Chnaris  Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρία Α. Χνάρη, μετέφεραν τη σοβαρότητα, την σιγουριά αλλά και την έντονη διάθεση φιλοξενίας υψηλού επιπέδου των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή, οι προκρατήσεις σε σχέση με το 2017 εμφανίζονται αυξημένες κατά 40%. Εξίσου όμως σημαντικό, είναι και το γεγονός της επίσης μεγάλης αύξησης των προκρατήσεων και προς τις ανταγωνίστριες χώρες!

 Σε δηλώσεις του ο Γεν. Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris  Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της έκθεσης τονίζοντας: «Με τον Όμιλο Chnaris H.M.D.C. δηλώνουμε ανέκαθεν δυναμικό παρών σε όλες τις μεγάλες συναντήσεις του τουρισμού.

Ειδικά στο Βερολίνο, στην μεγαλύτερη έκθεση διεθνώς, μας δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε πολλές και σημαντικές επαφές με τους μεγαλύτερους Tour Operators του κόσμου. Παράλληλα, είδαμε τον ανταγωνισμό των άλλων χωρών, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας σε εθνικό επίπεδο και διαπιστώσαμε ένα κλίμα που μας επιτρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την επερχόμενη τουριστική σεζόν. Προσοχή όμως!

Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι ο τουρισμός είναι ένα «ευπαθές προϊόν» που επηρεάζεται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και το οποίο χρειάζεται την προσοχή όλων μας μέχρι και το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Παραμένουμε λοιπόν σε εγρήγορση και μαζί με τους συνεργάτες μου – τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική παρουσία τους – συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα, μέσα από τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση