HomeΚΡΗΤΗΤι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για τον θάνατο της άτυχης Κατερίνας

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για τον θάνατο της άτυχης Κατερίνας

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επικρατέστερο το σενάριο της αυτοκτονίας στην περίπτωση του θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης μετά και τις απαντήσεις των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη Κατερίνα φέρει κάταγμα στον αυχένα, ενώ στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της, ακριβώς από πάνω, που ενδεχομένως έκανε»βουτιά» θανάτου η 37χρονη, υπάρχει ψηλό κιγκλίδωμα.

parko-neolaias-logo9

Και τα δύο αυτά στοιχεία ενισχύουν το σενάριο, που είναι το επικρατέστερο από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αφού κάποιος θα έπρεπε να πηδήξει το κιγκλίδωμα για να πέσει στο κενό και όχι αυτό του ατυχήματος.

Μαλιστα η κλινική εικόνα της άτυχης κοπέλας, απέκλεισε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της εξακολουθεί να επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα στη ζωή της Κατερίνας που να την καταρρακώσει και να την οδηγήσει στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Στα χέρια των αρχών βίντεο που έχει καταγράψει τις κινήσεις της Κατερίνας

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις της 37χρονης Κατερίνας λίγο πριν την πτώση της από τα τείχη του Ηρακλείου.

Στο βίντεο, το οποίο έχουν πάρει οι αρχές από καταστήματα της οδού Δούκος Μποφόρ, φαίνεται η Κατερίνα τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου – ημέρα η οποία έφυγε από το σπίτι της – να περπατάει επί του δρόμου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια εμφανίζεται μόνη της και κανείς δεν φαίνεται να την ακολουθεί. Μάλιστα, η Κατερίνα μετά από μία βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να κατευθύνεται προς την πλατεία Ελευθερίας.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της σε κάποια ανύποπτη στιγμή και ενώ η μητέρα της κοιμόταν. Φεύγοντας πήρε μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας πίσω το κινητό και τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους οικείους της ότι πρόθεσή της ήταν να πάει κάπου κοντά και να επιστρέψει.

Η σορός της βρέθηκε τυχαία από περαστικό στο πάρκο Νεολαίας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Πολύ γρήγορα το πτώμα ταυτοποιήθηκε ότι ανήκε στην Κατερίνα Γοργογιάννη, βυθίζοντας στο πένθος και την απόγνωση τη μητέρα και τον αδελφό της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση