HomeHL-9“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ανοίγει την αγκαλιά του σε παιδιά – θύματα βίας

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ανοίγει την αγκαλιά του σε παιδιά – θύματα βίας

Νέο σπίτι στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Το Χαμόγελο του Παιδιού “ για άλλη μια φορά “ανοίγει” την αγκαλιά του, για παιδιά, που έχουν βιώσει κάθε μορφή βίας στο Ηράκλειο.

Συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας στην πόλη του Ηρακλείου, ο εθελοντικός οργανισμός προχωράει στην ανέγερση και λειτουργία ενός σπιτιού, που θα παρέχει φροντίδα και προστασία σε παιδιά – θύματα κάθε μορφής βίας.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται : “«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχωρά στην ανέγερση και λειτουργία του Σπιτιού χάρη στην χρηματοδότηση που έλαβε από το Ίδρυμα Dr. Basile Khoudokormaff Charitable Foundation που εδρεύει στην Ολλανδία καθώς και τον κ. Ευάγγελο Μαυρομιχαλάκη, που δώρισε το οικόπεδο στην μνήμη των γονέων του Γεωργίου και Ελένης και του γιου του Γεωργίου.

Το Σπίτι θα παρέχει φροντίδα, προστασία και αγάπη σε παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας και θα λειτουργήσει στο πρότυπο των Σπιτιών που λειτουργεί ο Οργανισμός σε άλλα 11 σημεία πανελλαδικά.

Την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 12:00 μμ θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός στο οικόπεδο όπου θα ξεκινήσει η ανέγερση του Οικήματος από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κον Ειρηναίο.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην οδό Δελβινακίου, ΟΤ 217 στον Άγιο Ιωάννη στις Μεσαμπελιές”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση