HomeΕΛΛΑΔΑΖουράρις για Σαββίδη: Το όπλο είναι παντός καιρού και τόπου

Ζουράρις για Σαββίδη: Το όπλο είναι παντός καιρού και τόπου

Μόνη παράβαση η είσοδος στο γήπεδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σχολίασε ο Κώστας Ζουράρις, δηλώνοντας ότι η μόνη παράβαση του Ιβάν Σαββίδη ήταν ότι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και όχι ότι έφερε όπλο.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε στον «Alpha 98,9» ότι ο διαιτητής εξηλέκτρισε την κατάσταση, ενώ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι έγινε, επειδή δεν ξέρει ελληνικά.

«Ενας άνθρωπος που δεν ξέρει την γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος. Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει», δήλωσε ο κ. Ζουράρις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.

«Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδης…», σχολίασε ακόμη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι τα γήπεδα είναι τόπος αυξημένης επικινδυνότητας και ότι η μόνη παράβαση του προέδρου του ΠΑΟΚ, που πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

«Οταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Πχ αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως. Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλ ποτέ το χαρτί (της ταμειακής) με το τενεκεδάκι», δήλωσε ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο ο κ. Ζουράρις αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, έπειτα από τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι ύβρεις του κατά του Ολυμπιακού και του Αρη, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση