HomeHL-SportsΆρης Εργοτέλης 3-0

Άρης Εργοτέλης 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλύτερος στο β’ ημίχρονο, ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Εργοτέλη στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας  στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της β’ Εθνικής.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας παρέμεινε για ένατο αγώνα αήττητη με απολογισμό εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες, έφτασε τους 53 βαθμούς και άφησε στη δεύτερη θέση τον ΟΦΗ που έχει 51.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης έμεινε στους 23 και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μέτριος στο α’ ημίχρονο

Στο α’ ημίχρονο ο Άρης δεν ήταν καλός. Είχε την κατοχή της μπάλας, περισσότερες τελικές προσπάθειες αλλά δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Κατσιμήτρου.

Η πιο κλασσική ευκαιρία για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 20’ όταν ο Κάσσος από αριστερά, σέντραρε στον Παυλίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι

Στο 4’ σε γυριστό σουτ του Διαμαντόπουλου, στο 6’ σε σέντρα του ίδιου παίκτη μέσα στην περιοχή, στο 9’ με φάουλ του Παυλίδη που κατέληξε άουτ, στο 24’ σε σουτ του Πλατέλλα, λίγο μέσα στην περιοχή και δεξιά, που είχε την ίδια κατάληξη και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε σουτ του Πλατέλλα που μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος, ο Άρης δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ.

Ο Εργοτέλης είχε δύο φάσεις όλες κι όλες αλλά ήταν επικίνδυνες. Στο 31’ σουτ του Μπουτζάκη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, μετά από πάσα του Κάιπερς, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος ενώ στο 43’ πάλι ο Μπουτζάκης σούταρε έξω από την περιοχή αλλά έπεσε και μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος

Πάτησε γκάζι στο β’ μέρος

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης πάτησε γκάζι, σημείωσε και τα τρία γκολ ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Στο 53’ μετά από πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπουτζάκη στον Κάσσο, ο Πλατέλλας άνοιξε σκορ για τον Άρη, στο 76’ ο Κάσσος μετά από κεφαλιά πάσα του Νίκιτς διαμόρφωσε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Χάντι με εκτέλεση φάουλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης του Άρη.

Στο 62’ από κόρνερ του Πλατέλλα από αριστερά και ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δεληζήση από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού ενώ στο 73’ έπειτα από κόρνερ του Πλατέλλα και κεφαλιά του Σόουζα, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι.

Ο Άρης είχε και άλλες ευκαιρίες στο β’ μέρος για να σκοράρει με κεφαλιά του Δεληζήση στο 50’, κεφαλιά του Κάσσου ένα λεπτό αργότερα, πλασέ του Πλατέλλα στο 69’ και σουτ του Κανακούδη στο αμέσως επόμενο λεπτό απέναντι σε έναν Εργοτέλη που παραδόθηκε αμαχητί και δεν επισκέφτηκε ούτε μία φορά την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στεφανής (Καρδίτσας), Τέταρτος: Μαλουτάς (Ημαθίας).

Κίτρινες κάρτες: 38′ Παυλίδης, 63′ Διαμαντόπουλος, 67′ Μουμίν – 49′ Έφορντ, 60′ Νίκιτς

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Κανακούδης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Νίκιτς, Πλατέλλας (88′ Χαντί), Κάσσος, Παυλίδης (52′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος (77′ Μιλούνοβιτς).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Σταματάκος (81′ Μανουσάκης), Μπουτσάκης (75′ Βογιατζής), Έφορντ, Ροβύθης (42′ Μπουρσέλης), Τσέλιος, Κάιπερς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση