HomeΣΠΟΡΝίκος Παπαδόπουλος: «Κανείς δεν μας κάνει δώρα…»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Κανείς δεν μας κάνει δώρα…»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ μετά την όγδοη σερί νίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νίκη επί των Τρικάλων, το μεσημέρι της Κυριακής , η όγδοη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, έφερε τον ΟΦΗ, έστω και προσωρινά, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής.

«Τώρα που είμαστε μπροστά βάζουμε άγχος στους αντιπάλους σου, όμως όλα είναι σχετικά, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η ομάδα μας. Κανείς δεν μας κάνει δώρα, είμαστε εδώ από την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες, η διοίκηση και ο κόσμος και τους αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε εμπρός μας. Είμαστε πρώτοι σήμερα και πρέπει ταπεινά να πάμε στη συνέχεια γιατί έχουμε προβλήματα» ήταν το σχόλιο του Νίκου Παπαδόπουλου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στον τραυματισμό του Παπαστεριανού στο 15’ που όπως είπε… «μας αποσυντόνισε και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα», αλλά και στην απόδοση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, τακτικά ήμασταν άριστοι, είχαμε ενέργεια, πρέσινγκ και δεν είχε κατοχή ο αντίπαλος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση