HomeΣΠΟΡΠλατανιάς Ολυμπιακός 0-4

Πλατανιάς Ολυμπιακός 0-4

«Περίπατος» στα Χανιά για τον Ολυμπιακό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε για… προπόνηση δεν προσφερόταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στην Κρήτη, για την 25η ημέρα του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με πολύ άνεση στο ευρύ 4-0 (14΄ Ρομαό, 24΄ Μάριν, 35΄ πεν. Μιραλάς, 58΄ Σισέ) και συνεχίζουν να ελπίζουν αναμένοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την ποινή των -3 βαθμών που τους έχει επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, η αντίσταση των γηπεδούχων διήρκεσε μόλις 14 λεπτά, δηλαδή ως το σημείο που ο Ρομαό άνοιξε το σκορ μετά το γύρισμα του Κούτρη από τα αριστερά. Οι Χανιώτες κατέρρευσαν και στο 24΄ ο Μάριν διπλασίασε, όταν ο Φορτούνης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, συνεργάστηκε με τον Ανσαριφάρντ που νικήθηκε από τον Κλιάιτς αλλά ο Γερμανός πήρε το ριμπάουντ και σε άδεια εστία έγραψε το 0-2.

Στο 34΄ ο Μάλσα μάρκαρε απρόσεκτα τον Μιραλάς στην περιοχή, με τον Βέλγο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα για το 0-3 ένα λεπτό αργότερα, «γράφοντας» το πρώτο γκολ στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 58΄ ο Σισέ με κεφαλιά, μετά τη σέντρα ακριβείας του Ελαμπντελαουί από δεξιά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κασάλιτσα – Μποτία

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46΄ Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46΄ Κοροβέσης), Μαλσά, Πλιάτσικας (70΄ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66΄ Ζιλέ), Φορτούνης (62΄ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75΄ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση