HomeHL-9Φωτιά σε λεβητοστάσιο: Υπήρξαν φόβοι για έκρηξη

Φωτιά σε λεβητοστάσιο: Υπήρξαν φόβοι για έκρηξη

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία δύσκολη περίπτωση κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες της Κρήτης. Ο λόγος για μία φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεβητοστάσιο μίας εξοχικής κατοικίας όπου υπήρχαν φιάλες προπανίου με αποτέλεσμα να ήταν ορατός ο κίνδυνος κάποιας έκρηξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – ξέσπασε πυρκαγιά σε λεβητοστάσιο του σπιτιού στον Αποκόρωνα Χανίων.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά δύο οχήματα με πέντε άνδρες ενώ στη συνέχεια στάλθηκε επιπλέον δύναμη της πυροσβεστικής με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι η μία φιάλη εξερράγη λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Αμέσως οι άνδρες της πυροσβεστικής, αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν βρισκόταν κανένας ένοικος μέσα στο σπίτι, προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς ενώ παράλληλα έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέας έκρηξης.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησαν σε ψύξη των φιαλών προπανίου που υπήρχαν στον χώρο και τις απομάκρυναν με ασφάλεια από το σπίτι.

Ευτυχώς η φωτιά περιορίστηκε χωρίς να επεκταθεί σε όλο το σπίτι ωστόσο οι φλόγες κατάφεραν και προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση