HomeHL-Lifestyle«Απήγαγαν» την Μέγκαν Μαρκλ

«Απήγαγαν» την Μέγκαν Μαρκλ

Οι Ειδικές Δυνάμεις για δύο ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Όλα του γάμου δύσκολα» δεν θα είναι για τη Μέγκαν Μαρκλ, αφού βρήκε τον πρίγκιπά της, στο πρόσωπο του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και στις 19 Μαΐου θα τελεστεί ο γάμος τους, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Όμως, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ως μέλος πλέον της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας θα πρέπει να είναι έτοιμη δια παν ενδεχόμενο, ακόμα και για την περίπτωση να πέσει θύμα απαγωγής.

Έτσι, εκτός από τα μαθήματα που έχει πάρει σχετικά με τους κανόνες που ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο, η πρώην πρωταγωνίστρια της αμερικανικής δικαστικής σειράς Suits εκπαιδεύτηκε για δύο ημέρες στην ύπαιθρο του Χερεφορντσάιρ για το πώς θα αντιδράσει σε ενδεχόμενη απαγωγή της.

Η εκπαίδευση της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ έγινε από μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του βρετανικού στρατού (SAS) και στο πλευρό της κατά την διάρκεια της άσκησης ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι. Σύμφωνα με το σενάριο της εκπαίδευσης, η Μέγκαν έπεσε θύμα απαγωγής και κρατήθηκε σαν όμηρος ενώ στην προσπάθεια απελευθέρωσής της χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, ώστε η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια επίθεση εναντίον της.

Την ίδια εκπαίδευση είχε περάσει και η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (SAS), Τζέραλντ Μουρ, δήλωσε για την εκπαίδευση της Μέγκαν στην Daily Express: «Παρόλο, που η Μέγκαν γνώριζε πως ο εχθρός δεν ήταν αληθινός, σας εγγυώμαι πως αυτή «κοκκάλωσε» από τον φόβο της. Χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά, ώστε αυτή να ξέρει πώς ακούγεται ένας αληθινός πυροβολισμός αν θα βρεθεί ποτέ, ο θεός να μην το επιτρέψει, σε κατάσταση επίθεσης».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση