HomeHL-Greece«Αδειάζει» Καμμένο ο Κυρίτσης

«Αδειάζει» Καμμένο ο Κυρίτσης

«Δεν είναι όμηροι οι δυο στρατιωτικοί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Aποστάσεις από την θέση του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, περί «ομηρίας» των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Εβρο κρατά, μετά τον Γιώργο Κατρούγκαλο και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Σε συνέντευξή του στο Παραπολιτικά 90.1 ο Γιώργος Κυρίτσης είπε ότι οι δύο στρατιωτικοί είναι προφυλακισμένοι και όχι όμηροι και πως σε αυτή την υπόθεση θα πρέπει να υπάρχουν κυρίως παρασκηνιακές πιέσεις πάρα δημόσιες κραυγές.

«Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν λιγότερες φωνές και κραυγές στην δημόσια παρουσία του θέματος και περισσότερο παρασκηνιακή πίεση απευθείας από την Αθήνα προς την Άγκυρα αλλά και στο ΝΑΤΟ και στους διεθνείς οργανισμούς ώστε να λήξει αυτή ιστορία.

Εφόσον οι άνθρωποι είναι προφυλακισμένοι για κάποιο μικρής σημασίας αδίκημα απ’ ό,τι έχω καταλάβει περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι οι παρασκηνιακές ενέργειες μπορεί να αποδώσουν πολύ περισσότερο παρά να βγαίνουμε και να φωνάζουμε», ανέφερε.

«Όπως είπε και ο κ. Κατρούγκαλος η διαδικασία στην οποία βρίσκεται  η υπόθεση δεν είναι μια διαδικασία η οποία μας επιτρέπει να μιλάμε για ομηρία. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία φάση προφυλάκισης ενόψει δικής.

Κάθε πολιτικός έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο εκφράζεται, ο κ. Καμμένος είναι από τους πολιτικούς που σε ζητήματα εθνικά οι εκφράσεις του προς τα έξω και η διατύπωση γνώμης είναι κάπως απερίφραστη. Σε τέτοια θέματα έχει ένα λόγο απερίφραστο», τόνισε.

kathimerini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση