HomeHL-GreeceΚικίλιας: Ολιγωρία της κυβέρνησης στην υπόθεση των 2 στρατιωτικών

Κικίλιας: Ολιγωρία της κυβέρνησης στην υπόθεση των 2 στρατιωτικών

Καλύτερα αποτελέσματα με άμεση αντίδραση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βασίλης Κικίλιας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ολιγώρησε, στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Θα έπρεπε να είχε γίνει αμέσως παράσταση στην αναπληρώτρια γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Γκοτμέλερ που βρισκόταν στη χώρα μας τις ημέρες εκείνες και να μεταβεί αμέσως ο Ακόλουθος Αμύνης από την Αγκυρα στην Αδριανούπολη προκειμένου να παρέμβει και θα έπρεπε να να διοριστούν οι καλύτεροι δικηγόροι, ώστε να εκπροσωπήσουν τους δύο Ελληνες, τονίζει σε συνέντευξή του στη Real News.

«Η άμεση αντίδραση θα έφερνε, ενδεχομένως και καλύτερα αποτελέσματα, ενώ τώρα συρόμαστε σε μια διαδικασία όπου κανείς δε ξέρει πόσο θα διαρκέσει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμά της, την ίδια στιγμή που τα παιδιά μας παραμένουν κλεισμένα σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας», συμπλήρωσε ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, συνέχισε ο κ. Κικίλιας, σε όλες τις μεγάλες εθνικές προκλήσεις, επέδειξαν θεσμική, εθνικά υπεύθυνη στάση, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μικραίνει ασφυκτικά τα όποια περιθώρια συνεννόησης, χρησιμοποιώντας δυστυχώς, και τα εθνικά θέματα για να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Ο κ. Κικίλιας επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για την υπόθεση της ασφάλειας του πολίτη τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «δίνει πολιτική κάλυψη σε ρουβίκωνες και μπαχαλάκηδες, που αποτελούσαν μέρος της εκλογικής του πελατείας όταν ήταν κόμμα διαμαρτυρίας του 3% και τώρα τους δίνει σήμα ανοχής στο να βανδαλίζουν και να τρομοκρατούν, καταστρέφοντας δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση