Αντιμέτωπες με δύο περιπτώσεις εξαφανίσεων στην Κρήτη βρίσκονται οι τοπικές αρχές καθώς εκτός από τον 70χρονο κτηνοτρόφο από τη Χώρα Σφακίων, από το σπίτι της στο Ηράκλειο έφυγε και μια 37χρονη γυναίκα, σκορπώντας την αγωνία στα συγγενικά της πρόσωπα.

Όσον αφορά στην περίπτωση του ηλικιωμένου άνδρα, τις τελευταίες ώρες έχει εκδοθεί ειδοποίηση Silver Alert ώστε να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες που φθάσουν στη Γραμμή Ζωής ή στην ΕΛ.ΑΣ για την τύχη του Παντελή Ντουρουντάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της 7ης Μαρτίου 2018.

Παράλληλα, στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, εθελοντές ενώ σήμερα σηκώθηκε ελικόπτερο ενώ αναμένεται και η συνδρομή του στρατού.

eksafanish-dourountakhs

Ο 70χρονος κτηνοτρόφος είναι ψηλός 1,80 μ. και εύσωμος, έχει λευκά μαλλιά και γαλάζια μάτια ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και καφέ αρβύλες.

Υπενθυμίζεται ότι έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του, ένα κυπαρισσί Mitsoubishi Pajero, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες. Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αρχών που τον αναζητούν δεν έχουν δώσει κάποιο αποτέλεσμα.

Έφυγε μόνο με τα κλειδιά της

Στο μεταξύ, την εξαφάνιση της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, ανακοίνωσαν στις αρχές οι συγγενείς της, που ανησυχούν ιδιαίτερα για την τύχη της. Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το anikolouli.gr έφυγε από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου κρατώντας μόνο τα κλειδιά της και στη συνέχεια δεν επέστρεψε.

gorgogianni-katerina-1

Σύμφωνα με τη μητέρα της, φεύγοντας άφησε τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το κινητό της τηλέφωνο. Η Κατερίνα έχει ύψος 1.70 μ. και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο βελούδινο ριγέ σακάκι και παντελόνι καθώς και μαύρα παπούτσια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση