HomeHL-SportsΠανιώνιος Ατρόμητος 2-2

Πανιώνιος Ατρόμητος 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανιώνιος, αν και προηγήθηκε με 2-0 του Ατρομήτου, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς οι Περιστεριώτες, με γκολ του Ουάρντα στις καθυστερήσεις, απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στον μεταξύ τους αγώνα, που διεξήχθη το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι και τα τέσσερα γκολ του ματς μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

 Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στο 48′ με τον Σπιριντόβιτς, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 59′ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 65′ ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά μείωσε για το συγκρότημα του Κάναντι, που ευτύχησε να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Αιγύπτιου διεθνούς παίκτη του.

Ο Πανιώνιος ήταν περισσότερο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες όμως να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες στο ματς.

Στο 4΄ ο Βλάχος βγήκε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα απάντησε ο Ατρόμητος όταν με κεφαλιά ο Ντάουντα έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κότνικ,ενώ σο 34΄ ο Γιαννούλης, δεν κατάφερε να νικήσει και πάλι τον Κότνικ που έδιωξε την μπάλα.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Σαββίδη νίκησε τον Γιαννιώτη. Ωστόσο ο σκόρερ μάλον ήταν σε θέση οφσάιντ το οποίο δεν υπέδειξε ο βοηθός διαιτητής.

Ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση και πίεσε τον αντίπαλό του. Στο 52΄ και στο 53΄ ο Κότνικ απέκρουσε πλασέ του Γιαννούλη και κεφαλιά του Ουάρντα αντίστοιχα, ενώ στο 55΄ ο Ντάουντα πλάσαρε από κοντά, αλλά πάνω από την εστία.

Και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 59΄ και πάλι με τον Σπιριντόνοβιτς, το σουτ του οποίου από την σέντρα του Βλάχου πέρασε κάτω από τα πόδια του Γιαννιώτη κι έγραψε το 2-0.

Ο Ατρόμητος μείωσε στο 66΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, σε εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ο οποίος στο 67΄ έκανε ένα καλό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Κότνικ. Η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν σε σέντρα του Ντιγκινί από τα δεξιά, ο Ουάρντα με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες: Βλάχος / Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Ουάρντα

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (81΄ Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (69΄ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61΄ Νίλσεν).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): 
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63΄ Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60΄ Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60΄ Κωτσόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση