Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όταν η 38χρονη χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη αντίκρισε τον ανήλικο γιο της.

Η 38χρονη τους τελευταίους έξι μήνες βρισκόταν στην φυλακή κατηγορούμενη για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του γνωστού γιατρού στην Σητεία.

Όπως έγραψε το cretapost, την προηγούμενη Πέμπτη, το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση της 38χρονης μετά την αίτηση που κατέθεσε ο δικηγόρος της, Μανώλης Αναστασάκης.

Η χήρα του καρδιολόγου έφυγε από τις φυλακές της Θήβας και πήρε τον δρόμο της… επιστροφής για την Κρήτη με μόνη της επιθυμία να αγκαλιάσει ξανά τον 5χρονο γιο της.

Η στιγμή της συνάντησης με το 5χρονο παιδί

Από νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου βρισκόταν η μητέρα της 38χρονης, Ιωάννα αλλά και το 5χρονο αγοράκι της.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα το αεροπλάνο προσγειώνεται και λίγα λεπτά αργότερα οι πόρτες της αίθουσας αφίξεων ανοίγουν. Η 38χρονη εμφανίζεται και ο 5χρονος φεύγει από το πλάι της γιαγιάς του και τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας του.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως συγκινητικές με ταξιδιώτες αλλά και υπαλλήλους του αεροδρομίου να παρακολουθούν την συγκεκριμένη σκηνή.

desi1 desi2

«Μου έλειψες πολύ μανούλα μου»

Εδώ και έξι μήνες το 5χρονο αγόρι συνεχώς αναζητούσε την μητέρα του και ρωτούσε την γιαγιά του πότε θα την δει.

«Έξι μήνες δεν είχαν ειδωθεί καθόλου παρά μόνο μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Όταν μάθαμε ότι θα φτάσει η κόρη μου στο Ηράκλειο πήγαμε με το παιδί στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούμε. Το παιδί από την στιγμή που έμαθε ότι θα έρθει η μητέρα του δεν σταμάτησε να γελάει. Την αναζητούσε συνέχεια. Μόλις την είδε της έλεγε συνέχεια «μου έλειψες πολύ μανούλα μου». Μπήκε στην αγκαλιά της και δεν ήθελε να την αποχωριστεί. Πολύ συγκινητικές στιγμές», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η μητέρα της 38χρονης, Ιωάννα.

Τώρα η 38χρονη μαζί με το παιδί και την μητέρα της βρίσκονται στην Σητεία όπου και αναμένεται να παραμείνουν εκεί. Την ίδια ώρα, η 38χρονη – σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου – θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε δεκαπέντε ημέρες ενώ της έχει απαγορευθεί και η έξοδος από την χώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση