HomeΕΛΛΑΔΑΚίνημα Αλλαγής: Προς ματαίωση η εκλογή συνέδρων

Κίνημα Αλλαγής: Προς ματαίωση η εκλογή συνέδρων

Για το ιδρυτικό συνέδριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της ματαίωσης της διαδικασίας για την εκλογή των 2.000 χιλιάδων συνέδρων για το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά, όπως έγραψε «το Βήμα» πραγματοποίησε σειρά επαφών νε τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για το ζήτημα αυτό.

Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε οτι υπάρχουν 2500 υποψήφιοι για 2000 θέσεις. Με δεδομένο οτι τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής αυξήθηκαν κατα 34 χιλιάδες μετά τη διαδικασία εκλογών.

Μπορούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο όλοι τόνισε η κυρία Γεννηματά ώστε να αποφευχθεί μια δαπανηρή διαδικασία η οποία όπως φάνηκε απο την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Βγόντζα παρουσίαζε πάρα πολλά προβλήματα.

Επί της ουσίας η λύση αυτή επιλέχθηκε προκειμένου να αποφευχθεί ένα οργανωτικό βατερλώ που θα δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα από ότι η απόφαση για την αναβολή των εκλογών.

Άλλωστε η πρόταση της κυρίας Γεννηματά δεν φάνηκε να συναντά ιδιαίτερες αντιδράσεις. Ωστόσο στην επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Ανδρουλάκη, την τελευταία στη σειρά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες την αντίθεση του.

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αντιδράσει με τρόπο που να διαταράξει την ενότητα του χώρου υπογράμμισε όμως στην κυρία Γεννηματά ότι τέτοιου είδους επιλογές μικραίνουν το εγχείρημα.

tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση