HomeHL-9«Έπεσαν» μηνύσεις και συλλήψεις σε Δημοτικό Συμβούλιο της Κρήτης

«Έπεσαν» μηνύσεις και συλλήψεις σε Δημοτικό Συμβούλιο της Κρήτης

Θερμό επεισόδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλληλομηνύσεις και συλλήψεις “έπεσαν” κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Αρμουτάκη και ενός δημοτικού υπαλλήλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοτικός υπάλληλος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ηχογραφώντας μάλιστα τη συζήτηση με το κινητό του τηλέφωνο.

Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο συγκεκριμένος υπάλληλος παρευρισκόταν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την κατέγραφε, επιδεικνύοντας την πράξη του.

Κάποια στιγμή ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον εν λόγω υπάλληλο, του ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα, καθώς, όπως του είπε, παρεμπόδιζε την ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης, αλλά ο ίδιος δεν υπάκουσε στην παράκληση του δημάρχου και συνέχιζε να ηχογραφεί τα τεκταινόμενα στο δημοτικό συμβούλιο.

Τότε ο κ. Αρμουτάκης βγήκε έξω από την αίθουσα και κάλεσε την αστυνομία.

Στη θέα των αστυνομικών, που έφτασαν στο δημοτικό κατάστημα Φαιστού ο υπάλληλος άρχιζε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει, ώσπου οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για διατάραξη συνεδριάσεως και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Εκεί ο ίδιος υπέβαλε μήνυση τόσο στο δήμαρχο Φαιστού, όσο και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Νικολακάκη και στον δημοτικό σύμβουλο Μανούσο Πολινάκη, οι οποίοι εκτός από τον δήμαρχο, οδηγήθηκαν στην αστυνομία.

Τελικά όλοι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση