HomeΕΛΛΑΔΑΔιαμαρτυρία συμβασιούχων στην Υπηρεσία Ασύλου

Διαμαρτυρία συμβασιούχων στην Υπηρεσία Ασύλου

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προγραμματίζουν σήμερα στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι 100 εργαζόμενοι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου, οι οποίοι από την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας.

Στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου θα έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα.

Οι συμβασιούχοι ζητούν ομαλοποίηση της μισθοδοσίας τους, καθώς, όπως εξηγούν σε ανακοίνωσή τους, παραμένουν τρεις μήνες απλήρωτοι κι έως σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση από το υπουργείο για τα αιτήματά τους.

«Εδώ και έναν χρόνο το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δείχνει συστηματική ασυνέπεια ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας μας, θέτοντας μάλιστα καταχρηστικούς όρους στις συμβάσεις εργασίας μας, σύμφωνα με τις οποίες δύναται να καταβάλλονται οι αποδοχές μας, όταν αυτό θα καθίσταται εφικτό από την πλευρά της Διοίκησης – ακόμα και με καθυστέρηση έως έξι μήνες!» σημειώνουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση