HomeΚΡΗΤΗΣτις κάλπες οι μισθωτοί τεχνικοί

Στις κάλπες οι μισθωτοί τεχνικοί

Την ερχόμενη Τετάρτη η εκλογοαπολιγιστική συνέλευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση προχωρά την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών στις 19:30. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών νομού Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» στη συμβολή των οδών Τίτου Γεωργιάδη και Γερωνυμάκη.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση θα είναι απολογισμός πεπραγμένων, ενημέρωση για το σωματείο, εργασιακά ζητήματα αλλά και οι εκλογές αυτές καθαυτές, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 από τις 10 το πρωί έως τις 18 το απόγευμα.

Εγγραφές θα γίνονται έως τη Δευτέρα 12/3  στην ιστοσελίδα http://smtiraklio.wordpress.com/ ενώ οι αιτήσεις θα στέλνονται στο [email protected]

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση οι εκλογείς στο παράρτημα του Ηρακλείου ψηφίζουν για τη διοίκηση του πανελλαδικού Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, για τη διοίκηση του τοπικού παραρτήματος και για την ατιπροσώπευσή του στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Εκλογές θα διεξαχθούν επίσης στην Πάτρα, την Λάρισα, τα Χανιά και την Αθήνα.

Τα μέλη του σωματείου ψηφίζουν με αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους και με το ασφαλιστικό τους βιβλιάριο.

Μέλη του σωματείου μπορούν να γίνουν:

Μηχανικοί (διπλωματούχοι & πτυχιούχοι) / Σχεδιαστές / Πληροφορικάριοι / Περιβαλλοντολόγοι, Γεωπόνοι, Γεωλόγοι, Δασολόγοι / Εργοδηγοί

με εξαρτημένη σχέση εργασίας: μισθωτοί/εργαζόμενοι με μπλοκάκι/ ανασφάλιστοι/ ενταγμένοι σε προγράμματα / συμβασιούχοι τεχνικοί του δημοσίου (εφόσον δεν μπορούν να εγγραφούν στο σωματείο του φορέα τους)/ άνεργοι & υποαπασχολούμενοι τεχνικοί ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη σε ΤΕΕ / ΕΕΤΕΜ / επιστημονικούς συλλόγους μηχανικών κλπ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση